Καριέρα

International Recruitment Forum

Ο πιο άμεσος τρόπος συνάντησης και πρόσληψης φοιτητών των σχολών του Swiss Education Group. Με περισσότερους από 4.500 φοιτητές παρόντες κάθε χρόνο, το International Recruitment Forum έχει καταστεί μια συνάντηση που οι εργοδότες από την ξενοδοχειακή βιομηχανία ολόκληρου του κόσμου δεν μπορούν να χάσουν.

Το International Recruitment Forum γίνεται ανά διετία, αποκλειστικά για τους φοιτητές μας. Στο Montreux της Ελβετίας συγκεντρώνει ηγέτες της ξενοδοχειακής βιομηχανίας από ολόκληρο τον κόσμο οι οποίοι συναντούν, ακροάζονται και προσλαμβάνουν τους φοιτητές μας.

Ευκαιρίες καριέρας στα μέτρα σας

Το τμήμα μας «Career Services», το οποίο καλύπτει τρεις τομείς, εργάζεται χέρι με χέρι με κάθε σχολή ούτως ώστε να προσφέρει αποτελέσματα πέντε αστέρων στους σπουδαστές μας.

Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να αναλάβουμε τη μελλοντική σας καριέρα. Με αυτή την οπτική, έχουμε καθορίσει τρεις πυλώνες:

  • ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ της καριέρας των σπουδαστών μας παρέχοντάς τους όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την επιτυχία
  • ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ της ποιότητας της έρευνας κάθε φοιτητή χάρη στις εξατομικευμένες ευκαιρίες καριέρας
  • ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ όλων των μελών της κοινότητάς μας (φοιτητές, γονείς, τμήμα, παλαιότεροι φοιτητές, συνεργαζόμενες επιχειρήσεις) για τη δημιουργία απαραίτητων σημαντικών σχέσεων

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.