Σχετικά με το Swiss Education Group

Αποτελούμε μια συνεργασία ελβετικών ιδιωτικών σχολών στον τομέα της ξενοδοχειακής διοίκησης

Με περισσότερους από 6.500 φοιτητές το χρόνο σε 7 campus, το SEG – Swiss Education Group αποτελεί το κορυφαίο σύστημα εκπαίδευσης στο χώρο του Ηospitality. Από την ίδρυση της πρώτης σχολής το 1992, ο όμιλος παραμένει πιστός στην παράδοση και την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, όντας επικεντρωμένος στις πρακτικές πτυχές του Ηotel Μanagement  προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των κύριων και μεγαλύτερων παικτών του κλάδου.

Όλα τα μαθήματα διεξάγονται στα Αγγλικά και η σχολή προσφέρει μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων που παρέχουν τίτλους σπουδών επιπέδου Diploma και Master. Οι συνεργασίες του SEG με το Πανεπιστήμιο τουDerby (ΗΒ), το Πανεπιστήμιο Northwood (ΗΠΑ) και το Πανεπιστήμιο της Washington (ΗΠΑ) διασφαλίζουν ότι τα προσόντα των σπουδαστών του είναι διεθνώς αναγνωρισμένα. Ως παγκόσμιος πρεσβευτής των βέλτιστων πρακτικών στην Ελβετία, το SEG απολαμβάνει το πλεονέκτημα να είναι ιδιαίτερα αγαπητό από επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού και της φιλοξενίας. Σε τοπικό επίπεδο, το SEG θεωρείται ισχυρός οικονομικός παράγοντας καθώς εξασφαλίζει πολλούς διεθνείς σπουδαστές και επισκέπτες στις περιοχές όπου λειτουργούν οι σχολές. Το SEG απασχολεί 700 μέλη προσωπικό.

Τέλος, το SEG είναι μέλος της Swiss Hotel Schools Association, πληρώντας όλα τα απαιτούμενα ποιοτικά κριτήρια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.swisseducation.com

Η Ομάδα του Swiss Education Group Greece

Ευγένιος Σάββα

Student Counsellor and Local Representative

Είμαι πτυχιούχος στην Διοίκηση Φιλοξενίας από το Hotel Institute Montreux στην Ελβετία και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Εργάστηκα στη Βιομηχανία της Φιλοξενίας στην Ελβετία και στην Κύπρο για 27 χρόνια και έφτασα στη θέση του Γενικού Διευθυντή σε κορυφαία πολυτελή ξενοδοχεία. Το πάθος και η αγάπη μου για το ανθρώπινο δυναμικό με οδήγησαν για 8 χρόνια να αναλάβω ρόλους ηγεσίας ανθρώπινου δυναμικού σε δύο ξενοδοχειακές αλυσίδες.

Σήμερα διευθύνω τη δική μου επιχείρηση εκπροσωπώντας τις σχολές φιλοξενίας και μαγειρικής του Swiss Education Group στην Κύπρο, την Ελλάδα και τη Μάλτα και είμαι πιστοποιημένος εκπαιδευτής και σύμβουλος στη βιομηχανία φιλοξενίας. Οι υπηρεσίες Head Hunting και Mystery Shopping προστέθηκαν στις διεργασίες της εταιρείας μου πρόσφατα.

Αλέξανδρος Χολέβας

Student Counsellor and Local Representative

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθηνά. Οι ρίζες μου είναι από τη Θεσσαλονίκη και την Μύκονο, αλλά έχω ζήσει και εργαστεί μερικά χρονιά στην Ελβετία και την Γαλλία ως φοιτητής. Πρακτικά γεννήθηκα μέσα στον τουρισμό, καθώς η οικογένεια μου δραστηριοποιείται στον κλάδο αυτό από το 1980.

Μετά την αποφοίτηση μου από το IB το 2009 έφυγα για την Ελβετία χωρίς δεύτερη σκέψη οπού ξεκίνησα να φοιτώ στο HIM-Hotel Institute Montreux. Αποφοίτησα το 2012 με Dual Major Degree in Hotel & Resort Operations Management, Hospitality & Business καθώς και με Bachelor in Business Administration από το πανεπιστήμιο Northwood του Michigan των Η.Π.Α. Κατά τα φοιτητικά μου χρονιά, είχα την τιμή να εκλεγώ από τους συμφοιτητές μου ως Events Ambassador στο Student Ambassador Forum της σχολής μου, καθώς και να είμαι ιδρυτικό μέλος του HIM Goes Greece, μια προσπάθεια να κάνουμε την ζωή στο πανεπιστήμιο πιο «Πράσινη».

Είχα την τύχη κατά την διάρκεια των σπουδών μου να μαθητεύσω για 6 μήνες κατά τη διάρκεια της πρακτικής μου στο ξενοδοχείο Ritz Paris, με αποτέλεσμα όχι μόνο να αποκτήσω πολύ σημαντικές και μοναδικές εμπειρίες, αλλά συγχρόνως να εκπληρώσω και έναν στόχο – όνειρο που είχα από τότε που ξεκίνησα να σπουδάζω.
Αφού αποφοίτησα από το πανεπιστήμιο, γύρισα πίσω στην Ελλάδα για να αναλάβω ενεργό ρόλο στις οικογενειακές επιχειρήσεις. Χωρίς να χάσω χρόνο, ολοκλήρωσα την στρατιωτική μου θητεία στο Πυροβολικό και έπειτα αφιερώθηκα στον τουρισμό, που ήταν το πάθος μου. Παρόλα αυτά διατήρησα στενές σχέσεις με το πανεπιστήμιο και από το 2016 είμαι Πρόεδρος του συλλόγου αποφοίτων στην Ελλάδα. Επίσης λαμβάνω μέρος σε σεμινάρια & workshops, με θέμα το Hospitality και τον τουρισμό ως Industry Expert & εκπαιδευτής. Πρόσφατα με μεγάλη χαρά και τιμή μπήκα και στο δυναμικό της Swiss Education Group ως εκπρόσωπος των σχολών για την Ελλάδα, και έτσι μου δίνεται η ευκαιρία να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις, την αγάπη και το πάθος μου για το Hospitality καθώς και να παροτρύνω τις νεότερες γενιές να ακολουθήσουν ένα μονοπάτι με άπειρες δυνατότητες και ευκαιρίες όπως αυτό του τουρισμού και των ξενοδοχειακών.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.