Προγράμματα

Swiss Education Academy – Summer Programmes

Στην Swiss Education Academy προσφέρουμε συναρπαστικά και ποικίλα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για να δώσουν στους νέους μια πρώτη γεύση μιας φανταστικής πιθανής καριέρας.

Read More »

Hospitality & Design Program

Σε ένα οικογενειακό περιβάλλον, αυτή η σχολή ξενοδοχειακής διοίκησης με αποκλειστικό στυλ δίνει έμφαση στο σχέδιο. Οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε στούντιο σχεδιασμού στην πανεπιστημιούπολη.

Read More »

Culinary Arts Academy Switzerland

Ανακαλύψτε την κουζίνα από τις τέσσερις γωνιές του κόσμου με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας και γνωρίστε τον επιχειρηματικό κόσμο.

Read More »

César Ritz Colleges Switzerland

Η εκπαίδευσή μας, με γνώμονα τα ξενοδοχειακά, τον τουρισμό και το επιχειρησιακό πνεύμα, είναι προϊόν έμπνευσης, από άκρη σ’ άκρη, των διδαγμάτων του César Ritz.

Read More »

Hotel Institute Montreux

Σπουδάστε τον ελβετικό τρόπο των ξενοδοχειακών στην καρδιά του Montreux και εξειδικευτείτε στα οικονομικά, στο ανθρώπινο δυναμικό ή στο πολυτελές μάρκετινγκ και τη διοίκηση επιχειρήσεων.

Read More »

Swiss Hotel Management School

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, το Swiss Hotel Management School κατατάσσεται ανάμεσα στα 10 κορυφαία ιδρύματα στον κόσμο στο χώρο της Διοίκησης Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Τουρισμού.

Read More »

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.